Bewustwording van je fysieke klachten...

                        

Voetreflex massage is meer dan alleen een zeer ontspannende massage..Het is ook een proces van bewustwording in je lichaam.

Misschien vraag je jezelf af waarom je zo vaak hoofdpijn hebt? of moeilijk naar de toilet kan? Menstruatie klachten  of vaak rug en/of nekpijn klachten hebt....

Door een voetreflex massage te ondergaan, ga ik niet alleen naar de klacht kijken. maar ook naar de mogelijke oorzaak ervan. Vaak zijn fysieke klachten onbewust  gerelateerd aan emotionele klachten . Door daar weer bewust van te worden, kun je je lichaam een stukje helpen op weg naar heling. Dat is een mooi cadeau aan jezelf toch?

 Voordat de massage begint, vul ik met u een formulier in om verantwoordt te gaan masseren. In sommige gevallen is het NIET verstandig om te masseren, daarom altijd in goed overleg .Deze vorm van massage vindt alleen plaats op de voeten en onderbenen. Na het invullen van het formulier, mogen de voeten eerst even in een lekker voetenbadje om alvast wat tot rust te komen.

                                        Voetreflex werkt ontspannend   -     vitaliserend   -        zelf genezend.

Voetreflex massage is alleen maar in 60 minuten te boeken. Ook voor kinderen die moeilijk naar de toilet kunnen, is dit een uitkomst.

 

Laad Meer