Reageer jij ook extra gevoelig op prikkels om je heen?

                        

`Ik heb last van allerlei geluiden mama`   `Ik wil altijd alles perfect doen!`  `Ik maak me altijd zo snel zorgen`......

Hoogsensitivitiet is een karakter eigenschap, hier wordt een kind mee geboren.Ze ervaren alle prikkels veel intenser....

Kinderen hebben tegenwoordig heel veel prikkels te verwerken.Hoogsensitieve kinderen zijn zich zeer bewust van hun omgeving. Ze ruiken, zien, proeven, horen en voelen veel meer dan een gemiddeld kind. Hierdoor raken ze zowel geestelijk als fysiek snel overprikkeld of oververmoeid.

Tijdens een HSP Massage wordt het kind zich weer bewust van zijn of haar eigen lichaam. De energie gaat letterlijk weer beter doorstromen, en het kind staat weer een stukje steviger met beide benen op de grond. Het kind zal hierdoor ook minder veel in zijn of haar hoofd zitten, en zal dingen beter leren los te laten.

De massage bestaat uit strijk, druk en lichte klop technieken.  Er wordt in overleg gekeken welke lichaamsdelen worden gemasseerd aan de voor en/of achterzijde van het lichaam.

Voor kinderen wordt er maximaal 30 minuten gemasseerd, om overprikkeling te voorkomen. Bij volwassenen is er een mogelijkheid van 45 of 60 minuten.

 

hier haal ik de spanning van de arm af
een heerlijke rugmassage
de klank vd klankschaal werkt extra rustgevend
Laad Meer