Wil je de storm in je hoofd laten verdwijnen? En echt even tot rust komen? lees dan verder....

                      

Deze massage is speciaal voor kinderen en volwassenen met Add/Adhd.

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat massage/ontspanningstherapie gunstige effecten heeft op kinderen/pubers met Add/Adhd.

Denk hierbij aan resultaten zoals: minder beweeglijk gedrag, verbeterde concentratie, minder hyperactief gedrag, stress verlagend, en het zorgt ervoor dat je beter in je vel komen te zitten.

Er wordt gemasseerd op het hoofd, de buik en voeten.

Ik start altijd met de hoofdmassage. Hier worden alle gedachte letterlijk uit je hoofd geveegd, en geeft al snel veel rust.

De buikmassage wordt altijd pas gegeven, als het kind hiervoor toestemming geeft. De buik is namelijk een gevoelige plaats waar alle emoties binnen komen en worden verwerkt. Vaak vinden kinderen dit in het begin spannend, maar als het rustig wordt opgebouwd, dan wordt het al snel als prettig ervaren.

Bij de voetmassage gebruik ik olie. De voetmassage laat de energie weer goed doorstromen, en de gedachten worden uit het hoofd gehaald. Op deze manier wordt het kind ook goed geaard, zodat het weer met beide benen stevig op de grond staat.

De massage voor kinderen duurt maximaal 30 minuten. Dit om overprikkeling te voorkomen.Voor volwassenen is er ook een mogelijkheid voor 45 of 60 minuten.

een hoofdmassage geeft snel rust
iets te friemelen voor de rust werkt goed
een heerlijke voetmassage
Laad Meer