Even voorstellen

Mijn naam is Sabine Fransen. Samen met mijn man en onze twee kinderen woon ik in Tilburg. Oh, en natuurlijk onze hond Sammy niet te vergeten. 

Ook ik ben een mama met een dochter en een zoon die vaak wat meer ondersteuning nodig hebben. Die liefde en aandacht probeer ik zoveel als mogelijk te geven aan hen. Met mijn yoga en massage als aanvulling. Want zíj waren juist diegenen die mij het inzicht gaven om op deze manier kinderen te helpen. 

Al een aantal jaren volg ik yogalessen. Het is heerlijk om zo in balans te komen én te blijven. Natuurlijk voer ik de oefeningen ook thuis uit. Dit maakte mijn kinderen nieuwsgierig waardoor zij mijn lessen wilden ervaren. Vol enthousiasme doen ze altijd mee. Ze komen zelfs met de leukste ideeën die mij inspireren voor een nieuwe oefening. Hun creativiteit en fantasie komt op deze manier ook nog eens tot uiting. Mooi is dat hè.

Nog mooier is dat ik door mijn kinderen opleidingen ben gaan volgen. Met goed resultaat heb ik de opleiding tot docent kinderyoga bij Arterre in Nijmegen afgerond. Inmiddels heb ik ook de opleiding tot Therapeutische Kinderyoga in mijn broekzak met certificaten voor kinderen met Autisme, AD(H)D en special needs. Naast de kinderyoga ook de de certificaten voor Heppie massages en de Aromatouch techniek behaald. Ik ga me vooral specialiseren in kinderyoga en massages voor bijzondere kinderen, juist omdat ik zelf 2 zorgkinderen heb en de nodige ervaring.