Even voorstellen

Mijn naam is Sabine Fransen. Samen met mijn man en onze twee kinderen woon ik in Tilburg. Oh, en natuurlijk onze hond Sammy niet te vergeten. 

Ook ik ben een mama met een dochter en een zoon die vaak wat meer ondersteuning nodig hebben. Die liefde en aandacht probeer ik zoveel als mogelijk te geven aan hen. Met mijn yoga en massage als aanvulling. Want zíj waren juist diegenen die mij het inzicht gaven om op deze manier kinderen te helpen. 

Al een aantal jaren volg ik yogalessen. Het is heerlijk om zo in balans te komen én te blijven. Natuurlijk voer ik de oefeningen ook thuis uit. Dit maakte mijn kinderen nieuwsgierig waardoor zij mijn lessen wilden ervaren. Vol enthousiasme doen ze altijd mee. Ze komen zelfs met de leukste ideeën die mij inspireren voor een nieuwe oefening. Hun creativiteit en fantasie komt op deze manier ook nog eens tot uiting. Mooi is dat hè.

Nog mooier is dat ik door mijn kinderen opleidingen ben gaan volgen. Met goed resultaat heb ik de opleiding kinderyoga docent en therapeutische kinderyoga bij Arterre in Nijmegen afgerond. Met certificaten voor kinderen met Autisme, AD(H)D en special needs, kindermassage, en peuter & kleuteryoga. Daarnaast ook diploma voor Heppie massages en de Aromatouch techniek behaald. In het najaar van 2019 ga ik nog een opleiding kindermindfullness & meditatie volgen, zodat ik dit mooi in mijn yogalessen kan integreren. Ik ga me vooral specialiseren in kinderyoga en massages voor bijzondere kinderen, juist omdat ik zelf 2 zorgkinderen heb en de nodige ervaring. Bijzondere kinderen verdienen ook zeker een kans om hun eigen goed te kunnen ontwikkelen op alle mogelijke gebieden, en daar kan yoga zeker een uitkomst voor bieden.