Even voorstellen

                               

Mijn naam is Sabine Fransen, en heb sinds 2018 een praktijk aan huis. Heppiness helpt kinderen zowel met als zonder sociaal-emotionele en gedragsproblemen om weer in hun eigen kracht te komen staan. Wat kan yoga dan betekenen voor een kind? Denk aan meer zelfvertrouwen krijgen of positiever leren denken,het verschil leren voelen tussen in en ontspanning, omgaan met verschillende emoties zoals boosheid en verdriet.

Ook ik ben een mama met een dochter en een zoon die vaak wat meer ondersteuning nodig hebben dan gemiddeld. Die liefde en aandacht probeer ik zoveel als mogelijk te geven aan hen. Met mijn yoga en massage als aanvulling. Want zíj waren juist diegenen die mij het inzicht gaven om op deze manier kinderen te helpen. 

Al een aantal jaren volg ik yogalessen. Het is heerlijk om zo in balans te komen én te blijven. Natuurlijk voer ik de oefeningen ook thuis uit. Dit maakte mijn kinderen nieuwsgierig waardoor zij mijn lessen wilden ervaren. Vol enthousiasme doen ze vaak mee. Ze komen zelfs met de leukste ideeën die mij inspireren voor een nieuwe oefening. Hun creativiteit en fantasie komt op deze manier ook nog eens tot uiting. Mooi is dat hè.

Alle kinderen verdienen een kans om hun eigen goed te kunnen ontwikkelen op alle mogelijke gebieden. Ieder kind is uniek. Door de nodige ervaring van mijn eigen kinderen met zorgen weet ik daar een juiste weg in te vinden qua begeleiding.,Ik gebruik diverse hulpmiddelen, zoals picto`s om een kind goed te kunnen begeleiden.  

Daarnaast zijn ook volwassenen van harte welkom in mijn praktijk. Heb je last van  een vol hoofd, hoofdpijn, moeheid, overprikkeling, hoog stress-gehalte, vermoeide benen, spijsverteringsproblemen, weinig energie, of een somber gevoel?

Probeer dan ook eens een massage uit....... Een massage in deze tijd is geen luxe meer, maar meer nodig om weer terug in balans te komen.....Aanraking is 1 van de eerste levensbehoeftes in het leven. Gun jezelf zo`n moment.

 

Overzicht van mijn diploma`s/opleidingen:

 Arterre Nijmegen: Kinderyoga voor peuters en kleuters. Speciale modules voor: Kinderen met AD(h)D, Autisme, HSP, Special needs. Therapeutische kinderyoga om individueel te begeleiden. Mindfulness voor kinderen.

Integrame Rheden: Heppie Massage Techniek

Doterra,com: Aromatouch Techniek

Horizon Opleidingen Engelen: Kindermassage, Adhd Massage, Hsp Massage, Energetische voetmassage, Voetreflex massage.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

 

oren masseren werkt heel rustgevend
een heerlijke voetmassage