Massage voor volwassenen

Ook jíj kunt overprikkelt raken! Al had je dit misschien niet verwacht, toch gebeurt er tegenwoordig zoveel in je dagelijkse leven dat een stukje ontspanning er soms bij inschiet. Met als gevolg klachten als hoofdpijn, vermoeidheid, stress of zelfs niet aangeraakt willen worden. En nog tal van andere symptomen, teveel om op te noemen. 

Gelukkig kan een Heppie Massage je hierbij helpen. Deze massage geeft volledige ontspanning en je leert hierdoor sensorische prikkels beter te verwerken. We maken namelijk gebruik van verschillende technieken die afgestemd worden op jouw behoeften. Meerdere zintuigen worden tegelijk gestimuleerd waardoor de linker en rechter hersenhelft beter met elkaar gaan samenwerken. Dit levert meer rust en concentratie op. 

Wil jij eens een massage op maat ondergaan?
Laat het ons weten en wij bellen jou voor een intake. Daarna prikken we een datum  voor jouw persoonlijke behandeling. Omdat de massage uitgevoerd kan worden over de kleding heen, raden we je aan om iets aan te trekken wat niet te strak zit. Bijvoorbeeld een joggingbroek met t-shirt. 

 

Laad Meer